Kontakt | 095 705 55 55

Green Power kao vaše najbolje i najbrže rješenje

Višegodišnje iskustvo u edukaciji o servisiranja računalne opreme.

Nudimo vam edukaciju servisiranja računala, popravka i održavanja računala, izrade i nadogradnje računalnih mreža i čišćenja virusa.

Educiramo o rješavanju svih hardverskih i softverskih probleme, instalaciji operativnog sustava, programa te o rješavanju svih informatičkih problematika.

Iza nas stoje stotine popravljenih laptopa, računala, mobitela i ostale opreme, a neke od kvarova koje smo riješili tijekom naših edukacija možete pogledati u rubrici Iz iskustva.

Edukacije servisa se mogu obavljati i po pozivu na lokaciji člana udruge ili na našoj adresi, ovisno o vrsti kvara i trajanju popravka, te nakon poziva člana, dogovara se najbolji termin za dolazak predavača kod Vas. Tijekom edukacije utvrđuju se uzroci kvara, nakon čega se, na temelju dijagnoze, izrađuje plan za popravak računala. Ukoliko pristanete na edukaciju, faza dijagnostike je besplatna. Naglašavamo da je, za razliku od većine drugih sličnih udruga, osigurana besplatna dijagnostika i kada član udruge donese računalo u udrugu, a odustane od edukacije. Preuzimanje i povratak računala je u cijeni edukacije, te se ne naplaćuje dodatno.

Filozofija udruge Green Power je da je član udruge uvijek u pravu, te vodeći se time, uvijek želimo što više izaći u susret članovima i pružiti im najbolju moguću edukaciju.

Edukacije

 • Instalacija operativnih sustava (Windows, Linux itd.)
 • Održavanje i čišćenje računala
 • Antivirusna zaštita
 • Dijagnostika i zamjena neispravnih dijelova
 • Reballing, reflow, prekuglavanje matičnih ploča na laptopima
 • BGA REBALLING
 • Spašavanje podataka sa neispravnih hard diskova
 • Rješavanje problema s pregrijavanjem laptopa
 • Zamjena ekrana na laptopima i tabletima
 • Zamjena konektora napajanja na laptopima
 • Servis i popravak tableta

Izdvojeni tečajevi:

Čišćenje laptopa i zamjena termalnih pasti.

Ovisno o uvjetima rada, prijenosno računalo potrebno je čistiti najmanje jednom godišnje, a preporučljivo je i više puta. Čišćenje laptopa i zamjena termalnih pasti smanjuju radne temperature procesora, grafičkih procesora, hard diska i općenito sistema (nakon čišćenja, razlike u temperaturi pri istim uvjetima rada mogu biti i veće od 20 C). Time ubrzava i olakšava Vaš rad a najbitnije je što laptopu značajno produžava "životni" vijek i time Vam donosi direktnu uštedu, kako kroz cijenu koju bi platili za novi notebook tako i kroz efikasnost Vašeg poslovanja.

Kontakt

Prašina u laptopu

Prašina u laptopu uzrokuje pregrijavanje, što u početku uzrokuje nestabilnosti (zamrzavanje) u radu, a time uz gubitak vremena i gubitak nespremljenih podataka i sl. Na to su posebice osjetljivi novi laptopi, koji se radi visokih performansi, jako se zagrijavaju i potrebno im je konstantno i dobro hlađenje. U kasnijoj fazi pregrijavanje uzrokuje skuplje kvarove na mehaničkim komponentama (hard diskovima), te matičnim pločama. Kada se dogodi začepljivanje hladnjaka i ventilatora prašinom, ne pomažu ni dodaci za hlađenje (npr. postolje sa ventilatorima ispod laptopa).

Kontakt

Izljevanje tekućine po računalu i laptopu

Ako slučajno prolijete bilo koju vrstu tekućine po Vašem laptopu, nemojte ga pokušavati ponovo upaliti. Dogodi se čak i da laptop upali, ali vjerujte neće dugo raditi. Nakon proljevanja tekućine po laptopu, odmah uklonite bateriju i isključite punjač. Nemojte ga nikako pokušati iznova upaliti! Moguće je spasiti laptop nakon navedene nezgode. Slobodno nam se javite ako Vam se dogodi nemili događaj.

Kontakt

Nemogućnost pristupa internetu

Nemojte čekati da ostanete bez pristupa internetu, ako Vam računalo sporije radi ili se čudno ponaša, svakako nas nazovite na 095/705-5555! Uređaje možete poslati i Hpexpresom, Tiskom ili drugim kurirskim službama, ako niste u Osječko-baranjskoj županiji! Spremni smo pomoći i preko vikenda i blagdana.

Kontakt

Optimizacija računala

Optimizacija vašeg računala, laptopu (čišćenje od virusi, malware), čišćenje komponenti od prašine (pogledajte našu galeriju mogućeg izgleda unutrašnosti Vašeg ljubimca), zamjena termalne paste na procesoru i chipset-u. Produžite i ubrzajte rad vašeg ljubimca. Pitajte nas za savjet koje računalo ili laptop kupiti.

Kontakt

Održavanje računala i backup za poduzeća

Posebne pogodnosti za poduzeća, obrte i udruge. Mjesečno paušalno održavanje Vaših računalnih sustava, prema dogovoru. Izrada backup-a podataka na tri lokacije. Ne čekajte da dođe do kvara hard diska, ako i do toga dođe naučit ćemo vas kako vratiti podatke. Povrat podataka nije jednostavan i nije jeftin. Naravno koliko su Vam bitni podaci. Slobodno nas kontaktirajte za više informacija.

Kontakt
Najbolja edukacija u regiji, iskustvo u radu, brzo i kvalitetno.